Доступність посилання

ТОП новини

Парламент вирішив працювати без вихідних і пішов на перерву до п’ятниці


Верховна Рада ухвалила постанову, згідно з якою депутати мають працювати безперервно до виходу з політичної кризи навіть у вихідні. За цю постанову проголосувало 229 народних депутатів. Зараз у парламенті оголошено перерву до 10.00 п’ятниці.

Сьогодні після ухвалення постанови, яка забороняє проведення в Україні «антитерористичної операції», частина депутатів з фракції Партії регіоналів хотіла покинути будівлю Верховної Ради. Як передає кореспондент Радіо Свобода, один із регіоналів, яких захотів залишитися невідомим, сказав, що сьогодні конституційне питання не розглядатиметься. Але позафракційний депутат Петро Порошенко зупинив їх – після кількахвилинної розмови з ним, вони повернулися.

Раніше 236 народних депутатів ухвалили постанову, яка забороняє проведення в Україні «антитерористичної операції», передбачає повернення усіх спецпідрозділів до місць їхньої постійної дислокації та припинення блокування всіх шляхів. Постанова також зобов’язує СБУ та Генпрокуратуру вжити відповідних заходів щодо тих громадян, які закликали проти територіальної цілісності, а силовики мають відпустити усіх, кого затримали починаючи з листопада минулого року до сьогодні.
XS
SM
MD
LG