Доступність посилання

ТОП новини

У Харківській ОДА спростували інформацію про приліт Януковича


У Харківській облдержадміністрації спростували інформацію про приліт президента Віктора Януковича до Харкова.

У коментарі кореспонденту УНІАН начальник управління у справах преси та інформації Харківської ОДА Вікторія Маренич зазначила, що не володіє інформацією про прибуття Януковича.

«Я не володію такою інформацією. Якщо чесно, вона в мене викликає певну посмішку. Я такою інформацією не володію, і до пізнього вечора, я розмовляла з Михайлом Марковичем (голова облдержадміністрації Михайло Добкін – УНІАН), такої інформації не було. Ви ж розумієте: якби президент прибував у Харків, принаймні я про це знала б», − сказала Маренич.

Вона додала, що участь Януковича від початку не планувалася у з’їзді депутатів південно-східних регіонів, Криму та Севастополя, який сьогодні пройде в Харкові.

На брифінгу у Вашингтоні урядовець Державного департаменту США, який побажав залишитися неназваним, сказав, що Янукович вирушив із Києва до Харкова. Урядовець відкинув думку про те, що Президент міг «утекти з Києва». Водночас наразі ЗМІ поширюють інформацію про подорож Віктор Януковича до ОАЕ. Підтверджень цій інформації з офіційних джерел нема.
XS
SM
MD
LG