Доступність посилання

ТОП новини

Заяву про відставку писати не буду – Добкін


Михайло Добкін, голова Харківської ОДА
Михайло Добкін, голова Харківської ОДА
Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін подавати у відставку не збирається. Про це він заявив перед учасниками мітингу на захист пам’яника Леніну в Харкові.

«На сьогодні я продовжую залишатися головою Харківської ОДА», – сказав Добкін.
«Заяву про відставку писати не буду, не вони мене призначали», – зазначив він і додав, що «як керувати і працювати ми з вами знайдемо шляхи».

За словами Михайла Добкіна, вони разом з міським головою Геннадієм Кернесом планують провести переговори з керівниками харківського Євромайдану щодо недопущення нпоглиблення конфлікту і пошуку шляхів порозумітися в питанні збереження пам’ятника Леніну.

«Це – символ міста, символ боротьби наших батьків», – висловився щодо пам’ятника Леніну голова Харківської ОДА.

Водночас в коментарі кореспонденту Радіо Свобода, Іван Варченко – депутат Харківської облради від «Батьківщини» і координатор Євромайдану, заявив, що пропозиції про перемовини від Добкіна з Кернесом не отримували.

Євромайданівці тим часом попереджають про провокації з боку влади і закликають зводити барикади, приносити мішки з піском та інші матеріали. У фойє Харківської обладміністрації люди п’ють чай, міліція каже, що в приміщенні ситуація спокійна, про захоплення не йдеться.

Мітинг комуністів неподалік Харківської ОДА, поруч з пам’ятником Леніну триває.
XS
SM
MD
LG