Доступність посилання

ТОП новини

Добкін зміг провести нараду в робочому кабінеті – речниця


Михайло Добкін
Михайло Добкін
Голова Харківської ОДА Михайло Добкін зміг провести робочу нараду із життєзабезпечення Харкова в своєму кабінеті, заявила Радіо Свобода речниця Добкіна Вікторія Маренич.

За її словами, Добкін зміг потрапити до будівлі через один із бокових входів.

Водночас у фойє облдержадміністрації євромайданівці продовжують чекати на приїзд Добіна до ОДА.

На мітингу біля облдержадміністрації євромайданівці вимагають відставки Михайла Добкіна і мера Харкова Геннадія Кернеса, притягнення їх до кримінальної відповідальності, а також просять, щоб міліція розшукала і притягла до кримінальної відповідальності Євгена Жиліна, керівника клубу «Оплот», який під час сутичок керував «тітушками».

Біля пам’ятника Леніну збирають підписи проти демонтажу монумента, якого вимагають євромайданцівці. Людей біля пам’ятника закликають чіпляти георгіївські стрічки і долучатися до мітингу.

У коментарі Радіо Свобода начальник обласного управління міліції Олег Демченко заявив, що ситуація контрольована, посилена варта охорони біля ОДА. Він разом з обласною владою закликає євромайданівців залишити перший поверх ОДА, щоб тут можна було нормально працювати.

Перший заступник голови ОДА Валентин Дулуб заявив, що вночі біля приймальні голови ОДА активісти Майдану розбили кілька тумбочок, стільців. За словами Дулуба, неприпустимо перетворювати будівлю ОДА «на звалище».

Майданці стверджують, що організували самооборону, яка стежить за порядком. Вони заперечують хуліганські дії.
XS
SM
MD
LG