Доступність посилання

ТОП новини

Дніпропетровщина: голова ОДА не вийшов на роботу, голова облради у відставку не планує


Голови Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитра Колесникова нема на робочому місці. Про це заявили активісти «Правого сектору» та самооборони Дніпропетровська, які взяли на себе охорону будівель облради та облдержадміністрації.

За словами активістів, вони прийшли вручити Колесникову лист з вимогою добровільного складання повноважень. Листа зареєстрували в канцелярії, а робочий кабінет голови ОДА опечатали, щоб туди ніхто не заходив.

Про місце перебування посадовця наразі нічого не відомо.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили, що нараду з підлеглими сьогодні за дорученням Колесникова проводив його перший заступник Анатолій Крупський.

Водночас голова Дніпропетровської ради Євген Удод через свою прес-службу заявив, що перебуває у Дніпропетровську та «працює в нормальному режимі».

«Всі органи місцевого самоврядування продовжують функціонувати згідно з чинним законодавством, виконуючи покладені на нього обов’язки. На сьогоднішній день у повному складі працюють все керівництво та відділи Дніпропетровської обласної влади», – заявлено у повідомленні.

Водночас на Європейській площі Дніпропетровська, де збирався Євромайдан, сьогодні створили «стіну плачу», вивісивши плакати з написами «Герої не вмирають, вмирають вороги». Люди приносять сюди квіти та запалені свічки в пам’ять про Героїв Майдану.
XS
SM
MD
LG