Доступність посилання

ТОП новини

У монастирі на Донеччині Януковича немає – священики


Янукович не ховається в монастирі на Донеччині – священики
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:34 0:00
У Свято-Успенському Миколо-Василівському монастирі на Донеччині, де похований духовний наставник Віктора Януковича, екс-президента немає, запевнили сьогодні Радіо Свобода місцеві священики. Вони зауважують, що Янукович востаннє навідувався до них іще перед виборами 2012 року.

Священики УПЦ (Московського патріархату) також засудили його громадянський шлюб.

Сьогодні на Донеччині Віктора Януковича шукали в кількох монастирях – інформація про його нібито перебування там поширилась через мережу інтернету. Одна з версій місця перебування екс-президента – Свято-Успенський Миколо-Василівський монастир, який вважається улюбленим монастирем Януковича. За словами місцевих мешканців, саме екс-президент відбудував нині величні споруди храму та інших монастирських будівель.

На території монастиря практично нікого немає, подекуди з’являються священики та робітники-будівельники. На в’їздах практично немає охоронців, наприклад, східні ворота вартує один юнак.

Щоправда, дехто зі священиків поводиться вороже, а будівельники жартують, що тут весь день шукали Януковича. Місцеві мешканці говорять, що незвичних машин, а надто колон за останній час не помічали.

Тимчасовий керівник МВС Арсен Аваков повідомляв, що в ніч на сьогодні Віктор Янукович, оголошений у розшук, перебував у приватній резиденції біля Балаклави у Криму, а потім у супроводі голови своєї адміністрації Андрія Клюєва «трьома машинами відбув у невідомому напрямку – відключивши всі види зв’язку».
XS
SM
MD
LG