Доступність посилання

ТОП новини

Голова Дніпропетровської облради вже не хоче у відставку, каже про тиск


Євген Удод (ліворуч)
Євген Удод (ліворуч)
Голова Дніпропетровської облради Євген Удод відкликав заяву про звільнення з посади голови Дніпропетровської обласної ради від 24 лютого, оскільки вона була «написана під фізичним та моральнім тиском, який тривав понад три години упродовж засідання президії облради». Про це сьогодні повідомляє прес-служба посадовця.

«Я, Удод Євген Григорович, не маю наміру складати повноваження голови Дніпропетровської обласної ради, оскільки ніколи не здійснював вчинків, за які мені має бути соромно, сумлінно працював усі ці роки заради області та її громадян, та маю довіру обіймати цю посаду від сотень тисяч жителів Дніпропетровщини», – йдеться в заяві Євгена Удода.

За його словами, упродовж всього засідання президії на її членів, депутатів обласної ради, працівників апарату Дніпропетровської обласної ради здійснювався тиск, а заява на звільнення була написана задля «уникнення ризиків руйнування будівлі» та «побиття людей».

Удод також повідомив, що про тиск на себе поінформував правоохоронні органи.

Дніпропетровська опозиція звинувачу Євгена Удода в застосуванні тітушок під час масових заворушень під облдержадміністрацією 26 січня 2014 року, коли були побиті десятки мирних демонстрантів.

У понеділок голова обласної організації «Батьківщини», тітка Юлії Тимошенко Антоніна Ульяхіна заявила про те, що її політична сила розглядає п’ять кандидатур на посаду голови облради через відставку Удода.
XS
SM
MD
LG