Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії доручає розвивати зв’язки з Україною і допомагати Кримові


Володимир Путін у Криму з російськими байкерами, фото 24 вересня 2011 року
Володимир Путін у Криму з російськими байкерами, фото 24 вересня 2011 року
Президент Росії Володимир Путін доручив урядові країни «продовжити контакти з українськими партнерами щодо розвитку торговельно-економічних зв’язків», повідомив сьогодні речник голови російської держави Дмитро Песков.

За його словами, уряд також має провести консультації з іноземними партнерами, зокрема, з Міжнародним валютним фондом, щодо надання фінансової допомоги Києву.

Іще одне доручення, за словами речника, – обміркувати можливість надати гуманітарну допомогу Кримові «у зв’язку зі зверненням Криму про це».

Сьогодні ж у Криму новопризначений голова Ради міністрів української автономії, лідер проросійської партії «Російська єдність» («Русское единство») Сергій Аксьонов висловив упевненість, що «в наш складний час… Росія простягне руку допомоги і надасть сприяння, в тому числі й фінансове», кримській автономії. «Ми впевнені, що разом із нашими братами зможемо відновити все народне господарство. Росія обіцяє, в тому числі, фінансову підтримку нам, і ми сьогодні звертаємося до наших колег: із вами разом ми зможемо це зробити», – заявив Аксьонов.
XS
SM
MD
LG