Доступність посилання

ТОП новини

Російські військові захопили державне підприємство «Кримаерорух»


Аеропорт Сімферополя захоплений російськими військами, 28 лютого 2014 року
Аеропорт Сімферополя захоплений російськими військами, 28 лютого 2014 року
На вході до адміністративних приміщень аеропорту Сімферополя розташувалися 10-15 російських військових у масках і касках з автоматичною зброєю. Про це кореспондент Радіо Свобода повідомляє з аеропорту.

Також військові є на стоянці біля старого терміналу. Там же розташувалися представники так званої «самооборони» з георгіївськими стрічками. Військові на контакт не йдуть, вони встановили залізні бар’єри і рекомендують за них не заходити.

Озброєні військові заблокували роботу державного підприємства «Кримаерорух», яке забезпечує авіаційну навігацію над територією півострова.

З військових джерел кореспонденту Радіо Свобода стало відомо, що аеропорт блокують не військовослужбовці Чорноморського флоту, а бійці спецпідрозділів Головного розвідувального управління Збройних сил Російської Федерації, які прибули до Криму з території Росії. Їхній літак приземлився на військовому аеродромі Чорноморського флоту в селищі Гвардійське.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про захоплення російськими військовими аеропортів Сімферополя і Севастополя (Бельбек). Він назвав це актом агресії і військового вторгнення.

XS
SM
MD
LG