Доступність посилання

ТОП новини

Янукович про Тимошенко: у мене нічого особистого до неї немає


Віктор Янукович
Віктор Янукович
Віктор Янукович каже, що не має нічого особистого до екс-прем’єра Юлії Тимошенко, але критикує її за підписану з Росією газову угоду. Так він сьогодні в російському Ростові-на-Дону прокоментував вихід Тимошенко з в’язниці.

«Її звільнення зараз – це питання, напевно, лежить перш за все в юридичній площині. Було ухвалене таке рішення, яким чином вона звільнилася. Я їй не бажав і не бажаю зла. Я завжди про це привселюдно говорив. У мене нічого особистого до неї немає. Але та угода, яку вона підписала з Росією, принесла понад 20 мільярдів доларів збитків. І вона це добре знає», – сказав Янукович.

Щодо можливої участі Тимошенко в президентських виборах, то, за словами Януковича, на це питання «відповість народ».

«Що стосується Юлії Тимошенко, я не знаю, якою буде її доля, піде вона на вибори чи ні. Я думаю, що український народ відповість на це питання: бути їй у політиці чи не бути. Що ж стосується кримінальної справи, за якою вона була обвинувачена. Її судив український суд, він ухвалив рішення, воно виконувалося. Умови її утримання були, можна сказати ексклюзивними, не такими, як для всіх, хто відбував покарання», – сказав Янукович.

Юлія Тимошенко вийшла на свободу минулого тижня – після рішення Верховної Ради. Вона відбувала 7-річне ув’язнення у справі про підписання газової угоди з Росією у 2009 році.
XS
SM
MD
LG