Доступність посилання

ТОП новини

«Правий сектор» попереджає про підготовку провокацій у Криму


«Правий сектор» попереджає про підготовку провокацій у Криму, які спрямовані на те, щоб спровокувати агресію і звинуватити у цьому кримських татар. Про це йдеться на сторінці «Правого сектору» у Facebook.

«З надійних джерел від наших татарських друзів надійшло повідомлення, що у ЗМІ та на телебаченні Криму масово розповсюджують інформацію щодо нібито переміщення озброєних татарських загонів у напрямку Сімферополя та Севастополя. Крім того, кримські лікарні заздалегідь вже отримали розпорядження про підготовку прийому великої кількості вбитих і поранених. Таким чином, кримська сепаратистська влада з подачі російських окупантів готують у Криму криваву провокацію, яка передбачає масову бійню і початок широкомасштабних військових дій», – йдеться у повідомленні «Правого сектору».

Сьогодні лідер «Правого сектору» Дмитро Ярош заявив, що наразі підрозділи організації продовжують мобілізацію, однак до Криму не збираються. Ярош наголошує, що «Правий сектор» повністю координує свої дії з секретарем РНБО Андрієм Парубієм.

XS
SM
MD
LG