Доступність посилання

ТОП новини

Голова Донецької ОДА Тарута не обіймає жодних посад в «ІСД» – заява корпорації


Новий очільник Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута не є головою ради директорів корпорації «Індустріальний Союз Донбасу» («ІСД»). Про це йдеться в офіційній заяві, яку поширила компанія.

«У зв'язку з численними публікаціями у засобах масової інформації України та Росії про призначення С.А. Тарути головою Донецької обласної адміністрації і наявністю в даних публікаціях інформації про виконання ним обов'язків голови Ради директорів Корпорації «Індустріальний Союз Донбасу» повідомляємо, що наразі С.А.Тарута не є співробітником Корпорації «Індустріальний Союз Донбасу», – зазначено в повідомленні.

У документі також йдеться, що функції Ради директорів виконує загальна нарада учасників Корпорації «Індустріальний Союз Донбасу».

Щойно після обрання головою Донецької ОДА Сергій Тарута заявляв, що неодноразово відмовлявся від посад у виконавчій владі і для нього був складним вибір між бізнесом і політикою.

Корпорація «ІСД» входить до числа найбільших транснаціональних компаній, які займають ключові позиції у виробництві сталі Центрального та Східно-Європейського регіону. «ІСД» є однією з 40 найбільших металургійних компаній світу з виробничою потужністю, що досягає 10 мільйонів тонн сталі на рік.
XS
SM
MD
LG