Доступність посилання

ТОП новини

Рівненські мами разом із дітьми мітингують проти війни


У Рівному – мами за мир
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:24 0:00
Сотні мам разом із дітьми зібралися сьогодні ввечері на майдані Незалежності Рівного, щоб показати свою миролюбність і звернутися до російських жінок. Їхня мета – запевнити росіянок у тому, що вони, як і раніше, є миролюбними і сповідують лише одну політику – материнської любові.

Жінки власними руками виготовили масу плакатів, у яких містилися заклики до президента Росії Володимира Путіна припинити зазіхання на територію суверенної української держави. Головні слова на мітингу були спрямовані до сердець російських матерів.

«Ми, як і ви, хочемо жити у вільній і неподільній країні, бачити, як ростуть наші діти й онуки під мирним небом, жити в гуманній і демократичній державі, де поважають представників усіх національностей, де можна вільно розмовляти рідною мовою. В нашій країні немає екстремістів і фашистів. У ній є люди, які хочуть, щоб наші діти жили краще й щасливіше, ніж вони. Хіба за це потрібно йти війною?» – звертаються до російських жінок українки Рівного.

Рівнянки закликали росіянок вийти на мітинги в Росії, щоб запитати в тих, хто відправляє російських синів на братовбивчу війну – чи є серед так званих «миротворців» їхні діти. «Розкажіть про свої почуття друзям, сусідам, рідним. Продемонструйте свою позицію російській владі, вийшовши на вулиці міст і сіл. Бо немає на землі нічого святішого й сильнішого від материнської любові й сильнішого – від материнської молитви. Ми, українські матері, віримо, що й ви з нами», – мовиться у зверненні.

Участь у мітингу взяли рідні загиблих Героїв Небесної Сотні.
XS
SM
MD
LG