Доступність посилання

ТОП новини

Агресора у Криму умиротворити неможливо, його треба лише зупиняти – адмірал Кабаненко


Агресора у Криму умиротворити неможливо, треба лише зупиняти – адмірал Кабаненко
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:19:07 0:00

Агресора у Криму умиротворити неможливо, треба лише зупиняти – адмірал Кабаненко

Київ – Українці готові створити структури самооборони, які зможуть стримати Росію у випадку агресії. Про це в ефірі програми «Ми разом» сказав колишній перший заступник начальника Генштабу Збройних сил України, адмірал Ігор Кабаненко. І для того, щоб скоординувати енергію суспільства для захисту держави, військові створили Штаб громадської оборони, розповів він.

Одна людина зіткнула два дружніх народи. І громадяни України, які живуть у Криму, мають чітко розуміти: ця агресія – це сльози й біда, яка принесе в регіон нестабільність на багато років уперед, переконаний адмірал Ігор Кабаненко.

Однак українські військові в Криму налаштовані серйозно і будуть стояти до кінця, каже він.

Українські морські піхотинці влаштували концерт просто неба в заблокованій частині в Керчі
(Відео «Аргументы Недели-Крым»)

За своєю цинічністю і брудністю підходу до ситуації в Криму Росія діє поза правилами ведення війни, поза межами міжнародних конвенцій, каже Кабаненко. Крім того, це порушення внутрішнього законодавства Росії, бо керівництво цієї країни відмовилося від своїх військових, поставивши їх таким чином поза законом.

З іншого боку, міжнародні правові акти не забороняють бойовим кораблям нечорноморських держав заходити у відкриті води Чорного моря на визначений термін. Так адмірал Ігор Кабаненко прокоментував інформацію про прямування ракетного крейсера Mobile Bay та інших американських кораблів до Чорного моря.

06.03.2014
У Криму відключили українські телеканали і, ймовірно, прослуховують телефони

Українські вояки готуються до можливих штурмів та провокацій уночі далі

  • Зображення 16x9

    Марічка Набока

    У 2004 році закінчила Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка. У 2010-му отримала диплом магістра журналістики Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Маю публікації в газеті «Громадський захисник», журналах «Книжник-review», «Київська Русь» та інших виданнях. Працювала в програмі «Підсумки» на телеканалі «Ера». На Радіо Свобода – з 2007 року. Коло професійних зацікавлень: права людини, українська культура, волонтерський рух.

XS
SM
MD
LG