Доступність посилання

ТОП новини

Майданівці затверджують прокурора Івано-Франківщини


Новопризначений прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк перед офіційним представленням пройшов сьогодні співбесіду в обласному Штабі національного спротиву і отримав погодження від громади.

На співбесіді він розповів свою біографію, зокрема, і про те, що у 2009 році вирішив піти з посади заступника прокурора Львова, написав рапорт про звільнення і зайнявся адвокатурою. Ігор Настасяк назвав себе упертим, кого «змусити не можна, переконати можна». Сказав, що готовий зняти свою кандидатуру, і обіцяв виконувати волю громади.

Уродженець Болехова Івано-Франківської області Ігор Настасяк останнім часом працював адвокатом у Львові. На посаду прокурора області його призначив Київ, але громада мала свою кандидатуру – Володимира Торованина.

Тепер Володимир Торованин стане заступником прокурора області.

На вечірньому вічі в Івано-Франківську громада схвально сприйняла це повідомлення, а також розповідь про те, що генеральний прокурор Олег Махніцький сьогодні в Івано-Франківську «не їздив з ескортом у 15 автомобілів, як було прийнято раніше у високопосадовців».
XS
SM
MD
LG