Доступність посилання

ТОП новини

«Так, я іду в президенти України» – лідер «Правого сектору»


Дмитро Ярош
Дмитро Ярош
Лідер Правого сектору Дмитро Ярош сьогодні підтвердив, що балотуватиметься у президенти України. Про це він заявив на брифінгу у Кризовому інформаційному медіа-центрі в Києві.

«Ми у «Правому секторі» отримуємо багато дзвінків, листів, вимог від українців з тим, щоб «Правий сектор» був представлений у політиці і висунув свого кандидата на президентських виборах. Таке рішення політрада «Правого сектору» ухвалила і я іду у президенти», – заявив Ярош.

Серед головних завдань, як кандидата на президентську посаду, Ярош бачить збереження територіальної цілісності України, подолання корупції, переформатування влади і створення дієздатної армії.

За словами лідера «Правого сектору», він сподівається на чесні і прозорі президентські вибори і готовий до дискусій з іншими кандидатами на президентську посаду.
Ярош закликав засудити дії Путіна
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:07 0:00

Відповідаючи на запитання ЗМІ про участь представників «Правого сектору» на виборах київського міського голови, Ярош відповів, що це питання не на часі.

«Ми вважаємо, що на сьогоднішній день від Майдану засвідчено декілька гідних кандидатів на посаду київського міського голови, тож «Правий сектор» на цей момент не розглядає варіантів висування свого кандидата на посаду міського голови Києва. Але ми розглядаємо можливість ввести представників «Правого сектору» в депутатський корпус столиці», – пояснив Ярош.

Він закликав кандидатів на посаду київського мера від Майдану – Лесю Оробець, Луценка – узгодити між собою єдиного кандидата і піти на київські вибори «однією командою».

Вибори київського міського голови, як і вибори президента України, мають відбутись 25 травня.
XS
SM
MD
LG