Доступність посилання

ТОП новини

Обама зустрінеться з Яценюком 12 березня


Президент США Барак Обама має зустрітися з українським прем’єром Арсенієм Яценюком у середу, щоб продемонструвати Україні підтримку у протистоянні з Росією. За повідомленням Білого Дому, Обама і Яценюк обговорять пошуки мирного виходу щодо російського військового вторгнення у Крим. Також вони мають обговорити міжнародну фінансову підтримку Україні.

У неділю Арсеній Яценюк заявив, що планує найближчими днями відвідати Вашингтон. За його словами, засідання уряду у середу, 12 березня, проводитиме перший віце-прем’єр Віталій Ярема.

Державна прикордонна служба України заявила сьогодні, що російські війська вранці взяли під свій контроль український прикордонний пост у селищі Чорноморське на заході Криму. За даними прикордонників, російські війська зараз контролюють 11 прикордонних постів у Криму.

Яценюк заявив, що Україна не віддасть Росії «жодного сантиметра» своєї території. Держсекретар США Джон Керрі сказав міністрові закордонних справ Росії Сергію Лаврову, що анексія Криму означатиме «відсутність можливості для дипломатії».
XS
SM
MD
LG