Доступність посилання

ТОП новини

Українські військові в Євпаторії отримали новий ультиматум


В очікуванні штурму

Українські військові Євпаторійського зенітно-ракетного полку отримали черговий ультиматум. Цього разу письмовий, але без офіційної печатки. Про це в ефірі інтернет-телебачення USTREAM повідомив заступник командира цієї частини, підполковник Олександр Ломака.

«О 21.30 (у неділю) прибув представник Ради Міністрів Криму разом із командиром підрозділу тих військовослужбовців без розпізнавальних знаків у російській формі і надав нам ультиматум, підписаний ним самим щодо здачі зброї особовим складом військової частини», – повідомив Ломака.

За словами Олександра Ломаки, для складання зброї українським військовим дали добу – з 22.00 9 березня до 22.00 10 березня. За цей час, каже підполковник, військові мають ухвалити рішення.

Як передає кореспондент Радіо Свобода, який відвідав цю військову частину, українські солдати охороняють периметр штабу і готові оборонятися у разі штурму.

У неділю українські військовослужбовці вже отримували усний ультиматум. Кілька днів тому Євпаторійський зенітно-ракетний полк намагалися штурмувати.

XS
SM
MD
LG