Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: затриманий луганський регіонал Клінчаєв


Арсен Аваков
Арсен Аваков
Депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв затриманий правоохоронцями. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Він назвав Клінчаєва «одним із організаторів захоплення облдержадміністрації і сепаратистського мітингу в Луганську».

Водночас Аваков риторично запитує: «Як реагувати на викладене в мережі відео «громадянського арешту» Клінчаєва народним депутатом Олегом Ляшком?»

10 березня люди, якими керував Ляшко, повалили Клінчаєва на підлогу й одягли йому наручники. При цьому вони змусили його звернутися до учасників штурму облдержадміністрації з вимогою звільнити будівлю і зняти російські прапори.

(Відео користувача Youtube)

Згодом у коментарі Радіо Свобода Арсен Клінчаєв заявив, що невідомі люди скрутили його в кабінеті начальника обласного управління МВС Володимира Гуславського. Після цього посадили в машину і везли в невідомому напрямку близько 30 хвилин.

Пізніше, виступаючи перед своїми прихильниками, Клінчаєв розповів про обставини свого затримання групою осіб на чолі з Ляшком. На поширених у Youtube кадрах видно (час на відео 7:00), як Клінчаєв демонструє пістолет і закликає своїх прихильників озброюватися.

(Відео користувача Youtube Zhitel UA)
XS
SM
MD
LG