Доступність посилання

ТОП новини

До Януковича журналістів пускають, як до літака


Нестандартні для звичайної прес-конференції перевірки проходять у російському Ростові-на-Дону десятки журналістів, які прагнуть побачити другу після втечі з України публічну появу усунутого президента Віктора Януковича.

Журналісти порівнюють прохід через рамку металодетектора і ретельний огляд особистих речей із перевіркою, яка відбувається під час посадки на літак.
Усунутий президент Віктор Янукович сьогодні об 11:00 за київським часом планує провести другу прес-конференцію від часу, коли він залишив Україну в складній політичній ситуації.

Уперше після втечі Янукович спілкувався з журналістами в російському Ростові-на-Дону 28 лютого. Тоді він заявив, що продовжує вважати себе легітимним главою держави, і назвав нове керівництво України «фашистськими головорізами».

На початку березня у Раді безпеки ООН представник Росії Віталій Чуркін продемонстрував датовану 1 березня фотокопію звернення Віктора Януковича, якого в Москві продовжують вважати законним керівником України. У цьому зверненні, наголошував Чуркін, Янукович попросив Володимира Путіна використати в Україні збройні сили Росії.
XS
SM
MD
LG