Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк полетів до США рейсовим літаком і за власний кошт – уряд


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк відбув до Сполучених Штатів Америки, де 12-13 березня перебуватиме з робочим візитом, повідомляє прес-служба уряду.

За повідомленням, завтра Арсеній Яценюк зустрінеться з президентом США Бараком Обамою. Крім того, передбачені зустрічі прем’єр-міністра України в Конгресі США, а також з керівництвом Міжнародного валютного фонду і Світового банку.

У четвер, 13 березня, Яценюк виступить на засіданні Ради Безпеки ООН у Нью-Йорку, під час якого обговорюватиметься ситуація в Україні.

Делегація вилетіла до Вашингтона рейсовим літаком, на посадку пройшла через загальний зал, уточнюють у прес-службі уряду.

«Загальна вартість квитків для делегації становила 149300 гривень. Квиток до Вашингтона Арсеній Яценюк оплатив власним коштом. Політ літерним рейсом (чартером) літака Державного авіаційного підприємства «Україна», призначеним для польотів офіційний делегацій, коштував би понад 1820000 гривень. Таким чином для Державного бюджету зекономлено близько 1700000 гривень», – додають у прес-службі.
XS
SM
MD
LG