Доступність посилання

ТОП новини

У Криму тривають провокації «іноземних спецслужб» – Внутрішні війська


В Автономній республіці Крим невідомі в чорній формі під виглядом військовослужбовців Кримського територіального командування Внутрішніх військ МВС Україну здійснюють у громадських місцях провокаційні дії проти населення півострова, повідомила сьогодні прес-служба Внутрішніх військ.

Як мовиться в офіційній заяві з цього приводу, всі військовослужбовці Кримського територіального командування Внутрішніх військ перебувають на території військових містечок своїх частин або конвоюють засуджених та охороняють дипломатичні представництва на території автономії.

Інших завдань, пов’язаних із перебуванням за межами військових частин, військовослужбовці не виконують, особовий склад продовжує здійснювати охорону військових містечок та місць зберігання зброї в посиленому режимі, наголошено в заяві.

Згадані дії невідомих командування внутрішніх військ МВС України розцінює як «провокації іноземних спецслужб» із метою дестабілізувати становище на території Криму, заявили в МВС.

У Криму останніми тижнями діють і місцеві бойовики в одностроях військового зразка, і російські війська в одностроях без прикметних знаків. На початку російського вторгнення там уже, зокрема, розігрували перед відеокамерами «напад бандерівців».
XS
SM
MD
LG