Доступність посилання

ТОП новини

У Донецькій області сьогодні день жалоби


Сутички в Донецьку, 13 березня 2014 року
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:25 0:00
День жалоби сьогодні оголосили в Донецькій області. Розпорядження про це підписав голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута.

Його оголосили у зв’язку з трагічними подіями 13 березня в центрі Донецька, мовиться в повідомленні на веб-сайті Донецької ОДА.

На всій території регіону 14 березня приспустять Державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, держпідприємств, установ та організацій.

Крім того, підприємствам, установам, організаціям, незалежно від форм власності, рекомендують утриматися від проведення концертно-розважальних заходів, спортивних змагань.

Вчора внаслідок сутичок між проросійськими і проукраїнськими протестувальниками в Донецьку загинула одна людина, ще четверо перебувають у лікарнях, одна людина – у тяжкому стані.

Сутичка сталася вчора під час мітингу за єдність України – проросійські активісти спробували завадити проведенню мирної акції на головній площі міста. Вони закидали донеччан яйцями і петардами. Кількасот озброєних ножами і арматурою молодиків після завершення мітингу пройшли крізь лаву міліціонерів і напали на людей.

У МВС повідомили про затримання перших чотирьох організаторів і призвідників масової бійки.
XS
SM
MD
LG