Доступність посилання

ТОП новини

Росія погодилася на перемирʼя у Криму до 21 березня – Тенюх


Ігор Тенюх
Ігор Тенюх
Росія погодилася на перемирʼя у Криму до 21 березня. Про це у Києві повідомив виконувач обовʼязків міністра оборони Ігор Тенюх.

«Що стосується заходів, яких вживатимуть після проведення «референдуму», вже сьогодні досягнуто домовленості між командувачем Військово-морських сил України, контр-адміралом Гайдуком і командувачем Чорноморським флотом (Російської Федерації – ред.), а також представником російського Міноборони Шойгу, і заступником командувача ВМФ Росії про те, що до 21 числа не будуть вживатися ніякі заходи щодо блокування наших військових частин», – зазначив він.

«Ніхто Крим залишати не буде, це однозначно. Тому зараз обстановка щодо наших військових частин і блокування нормалізувалася, я думаю, як було досягнуто на перемирʼї, до 21 числа вона такою і зберігатиметься», – додав в.о. міністра оборони.

Росія офіційно не визнає присутність у Криму своїх військових, крім представників Чорноморського флоту Російської Федерації, які перебувають там на постійній основі згідно з російсько-українськими домовленостями.
XS
SM
MD
LG