Доступність посилання

ТОП новини

Тотальний конфлікт навколо України буде смертельним для Росії – Бєлковський


Станіслав Бєлковський
Станіслав Бєлковський
Президент Росії Володимир Путін хоче замиритися з міжнародною спільнотою і не збирається захоплювати інші регіони України, заявив російський політолог Станіслав Бєлковський.

«Путін не хоче йти далі. Він хоче замиритися зі світовою спільнотою на тому, що він отримує Крим і залишає Україну, якою вона є без Криму. Путін більш-менш залишається раціональною людиною, незважаючи на психічні чинники, які зробили те, що відбулося. І він розуміє, що тотальний конфлікт навколо України буде смертельним для Росії», – сказав Бєлковський.

Щодо санкцій, запроваджених США і Європейським союзом, то, за словами Бєлковського, які б заяви не робили російські урядовці, вони в паніці, бо втрачають все, що у них є. Але політолог вважає, що списки, які зараз мають досить формальний характер, скоріш за все, будуть розширені.

Виступаючи перед парламентом Росії, Путін заявив, що Росія не хоче розділу України. «Не слухайте тих, хто лякає вас Росією, кричить про те, що за Кримом підуть інші регіони України», – сказав Путін.

У відповідь на запроваджені з боку ЄС і США санкції нижня палата російського парламенту ухвалила декларацію, в якій засудила санкції, і закликала «пана Обаму і євробюрократів» розширити їхню дію на всіх депутатів Держдуми.
XS
SM
MD
LG