Доступність посилання

ТОП новини

У Києві презентують новий український туристичний бренд


У Києві сьогодні презентували новий український туристичний бренд. Концепція, на думку представників туристичної галузі, має допомогти вивести сектор з глибокої кризи, в якій він опинився через те, що туристи останні декілька місяців боялися їздити в Україну.

«Туристичне позиціювання має дати туристам вагому причину їхати саме в Україну. Ми розробили бренд – а це не лише логотип, це концепція української візуальної ідентифікації. В основу бренду покладена ідея «і – і» – об’єднання нібито несумісних ідей та речей, які доповнюють одне одного», – розповів Радіо Свобода Валерій Пекар, представник команди «ВікіСітіНоміка», розробника нового бренду.

Розробку бренду ініціювало Державне агентство з туризму та курортів України за кошти німецького гранту.

«Слоган “Ukraine: It’s all about U” має подвійне значення: з одного боку, можна його перекласти як «Україна: це все про тебе», а з іншого боку значення «Це все про Україну», – розповіла на презентації голова Державного агентства України з туризму та курортів Олена Шаповалова.

Новою тенденцією має стати також мода на внутрішній туризм – подорожі всередині країни. Представники туристичної галузі кажуть, що це може допомогти жителям різних регіонів краще порозумітися.

«Одним із пріоритетів для відновлення роботи галузі є розвиток внутрішнього туризму, єднання всіх областей. 60 відсотків українців ніколи не виїжджали за межі свого регіону. Готелі будуть знижувати ціни, влаштовувати спеціальні акції, тури. Ми закликаємо усіх учасників ринку (перевізників, ресторани, туристичні бюро) долучитись до ініціативи і робити подорожі Україною більш доступними для наших співгромадян», – розповіла Радіо Свобода Ірина Седлецька, генеральний директор готельного оператора «Прем’єр Інтернешнл».
XS
SM
MD
LG