Доступність посилання

ТОП новини

Десантники 25-ї бригади повертаються з Криму в Україну


Розвідувально-десантна рота 25-ї окремої повітряно-десантної бригади, яка перебувала у Криму на навчаннях, у неділю, отримавши наказ командувача високомобільних десантних військ Збройних сил України, відбула на місце дислокації – таку інформацію Міністерства оборони підтвердили Радіо Свобода у 25-й повітряно-десантній бригаді.

За даними керівництва бригади, всі десантники неушкоджені зі зброєю і технікою прибули до постійного місця дислокації в селищі Гвардійське на Дніпропетровщині.

У повідомленні Міноборони мовиться, що під час останніх подій на території Криму воїни-десантники «стали активними учасниками оборони військового містечка, продемонструвавши зразкові мужність, витримку і патріотизм».

Військовослужбовці 36-ї української бригади берегової оборони в Перевальному неподалік Сімферополя протягом трьох тижнів не припиняли опір силам так званої самооборони Криму і російським військовим.

Рота прибула в розташування 36-ї окремої бригади берегової оборони ВМС України в селищі Перевальне у Криму для участі у планових навчаннях у лютому цього року.
XS
SM
MD
LG