Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні 15-ті роковини від дня загибелі В’ячеслава Чорновола


У Києві сьогодні проходять жалобні заходи до 15-х роковин від дня загибелі лідера «Народного руху» В’ячеслава Чорновола.

З опів на дев'яту ранку вівторка очікується покладання квітів до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу на вулиці Грушевського, а пізніше панахида на його могилі на Байковому кладовищі.

Крім того, близько 10 ранку активісти планують зібратися і на місці загибелі лідера «Народного руху» на Бориспільському шосе неподалік Києва.

21 січня Бориспільський міський районний суд Київської області закрив кримінальну справу через закінчення терміну давності за обвинувачення водія КАМАЗу Володимира Куделі у вчиненні злочину, що призвів до загибелі голови НРУ В’ячеслава Чорновола. Апеляційний суд Київської області призначив розгляд скарги на вирок суду попередньої інстанції у справі Чорновола на 3 квітня.

В’ячеслав Чорновіл загинув у автокатастрофі під Києвом на 5-му кілометрі шосе Бориспіль-Золотоноша 25 березня 1999 року, коли його автомобіль Toyota Corolla зіткнувся з КАМАЗом, який розвертався посеред дороги. В аварії загинув і водій Чорновола.
XS
SM
MD
LG