Доступність посилання

ТОП новини

Один з лідерів «Правого сектора» загинув під час проведення спецоперації – МВС


Активіст «Правого сектора» Олександр Музичко загинув під час проведення спецоперації із знешкодження збройного угруповання на території Рівненської області. Про це Радіо Свобода з посиланням на першого заступника міністра МВС України Володимира Євдокимова заявили в департаменті інформаційної політики МВС України.

За словами Євдокимова, на початку березня були порушені кримінальні провадження стосовно Музичка за злісне хуліганство та протидію законній діяльності співробітників правоохоронних органів

«12 березня Музичка оголошено у розшук. Сьогодні вночі була проведена спецоперація спільно з ГУБОЗ та «Соколом». В ході операції затримано трьох із угрупування Саші Білого, вилучено АК та ПМ», – повідомив представник МВС.

Він зазначив, що під час спецоперації Музичко чинив опір правоохоронцям і стріляв у них, міліція діяла у відповідь, тому після отримання поранень, медики констатували смерть Олександра Музичка.

Наразі трьох затриманих соратників, які були минулої ночі в товаристві Олександра Музичка, доправили до Києва на допит в Головне слідче управління. Триває комплекс оперативних заходів.
XS
SM
MD
LG