Доступність посилання

ТОП новини

Лукашенко Януковичу: де твоя армія?


Віктор Янукович і Олександр Лукашенко в Мінську, 25 жовтня 2013 року
Віктор Янукович і Олександр Лукашенко в Мінську, 25 жовтня 2013 року
Президент Білорусії Олександр Лукашенко розкритикував дії Віктора Януковича під час кризи в Україні. Як ідеться в повідомленні білоруської агенції БелТА, Лукашенко дав інтерв’ю українській телепрограмі «Шустер Live».

«Що стосується Януковича: ну, який він для мене президент? Ось останній його виступ: товариші, панове, я живий, здоровий, я головнокомандувач Збройними силами. Одразу ж питання: а де твоя армія?» – цитує главу білоруської держави агентство БелТА.

«Президент має бути зі своїм народом, як би не було важко. Навіть якщо в тебе завтра будуть стріляти і тебе вб’ють – твоя доля така. Ти, значить, повинен принести себе в жертву. А як же? У резиденції сидіти, впиватися своєю владою, а коли важко, тоді втекти? Ні, я цього не визнаю», – наголосив білоруський лідер.

При цьому Лукашенко заявив, що не вважає себе «перевертишем», який зрадив друга.

«Знаєте, я не хочу, щоб усі подумали, що Лукашенко такий «перевертиш» – учора дружив з Януковичем, а сьогодні так говорить. Я його засуджую як друга. Як хочете, так і розумійте мене», – пояснив президент Білорусі.

Інтерв’ю президента Білорусі буде показано в ефірі українського телеканалу «Перший національний» у програмі «Шустер Live» у п’ятницю, 28 березня.
XS
SM
MD
LG