Доступність посилання

ТОП новини

Екс-депутата Шепелева екстрадували з Угорщини в Україну – ГПУ


Олександр Шепелев
Олександр Шепелев
Колишнього народного депутата Олександра Шепелева екстрадували з Угорщини в Україну, повідомили в прес-службі Генеральної прокуратури України.

«До Генеральної прокуратури України надійшло офіційне підтвердження про задоволення Міністерством державного управління та юстиції Угорщини запиту про видачу колишнього народного депутата України Олександра Шепелева українським компетентним органам», – йдеться в повідомленні.

Генпрокуратура доручила Міністерству внутрішніх справ і пенітенціарній службі організувати передачу з Угорщини й подальше етапування вказаної особи до слідчого ізолятора за місцем здійснення кримінального провадження.

«Наразі, за інформацією Укрбюро Інтерполу, процедура передачі вже завершена, і Шепелев перебуває на території України», – йдеться в повідомленні.

Як нагадали в ГПУ, Шепелева затримали у липні минулого року в Будапешті. Головне слідче управління МВС України розшукувало його за організацію умисного вбивства, замаху на умисне вбивство, привласнення та розтрату чужого майна шляхом зловживання своїм службовим становищем та за інші злочини.
XS
SM
MD
LG