Доступність посилання

ТОП новини

Полковник Юлій Мамчур на шляху до Києва


Полковник Мамчур в аеропорту Бельбек на переговорах з російськими військами, 5 квітня 2014 року
Полковник Мамчур в аеропорту Бельбек на переговорах з російськими військами, 5 квітня 2014 року
Севастополь – Спікер Верховної Ради, виконуючий обов’язки президента Україна Олександр Турчинов заявив про звільнення чотирьох офіцерів Збройних сил України: генерал-майора Воронченка, полковника Мамчура, підполковника Делятицьккого і майора Ломтєва. Олександр Турчинов сподівається, що вже у четвер їх можна буде побачити в Києві. Зокрема, полковника Юлій Мамчура тільки на кілька хвилин пустили додому і тепер його вивозять з території Криму

Як розповіла дружина командира 204-ї бригади тактичної авіації полковника Юлія Мамчура Лариса, її чоловіка привезли додому в супроводі двох людей, озброєних автоматами. Дома йому затриматися не дали. Його привозили тільки для того, щоб він зібрав речі першої необхідності, засоби гігієни тощо. Потім відвели його, таким же чином, у супроводі озброєних військовослужбовців, назад в машину. Він встиг сказати лише те, що його збираються вивозити за територію півострова, зазначила дружина.

За її словами, на перший погляд ніяких слідів побоїв на чоловікові вона не помітила. Але виглядав він дуже втомлено. Більше вона ніяких подробиць не знає, сподівається, що коли він перетне кордон Криму, йому віддадуть його мобільний телефон і тоді з ним уже можна буде про все поговорити. З нею зв’язувалось Міністерство оборони і запевнило, що контролює ситуацію з полковником Юлієм Мамчуром.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG