Доступність посилання

ТОП новини

Парламенту пропонують звільнити Авакова


Арсен Аваков
Арсен Аваков
У Верховній Раді зареєстрований проект постанови про звільнення Арсена Авакова з посади міністра внутрішніх справ України. Ініціатором проекту постанови є позафракційний народний депутат Інна Богословська.

Тексту документа на сайті парламенту поки що немає.

Вчора ввечері близько тисячі активістів «Правого сектора» прийшли до будівлі Верховної Ради, вимагаючи відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Вони називають його винним у тому, що під час затримання співробітниками спецпідрозділу «Сокіл» був убитий один із лідерів «Правого сектора» Олександр Музичко.

Частина демонстрантів вимагала штурму будівлі Верховної Ради, менш радикальні учасники акції протесту дослухалися до народних депутатів Олеся Донія та Олега Ляшка, які закликали вимагати відставки міністра внутрішніх справ у законний спосіб.

Сьогодні вранці пікетувальники знову прийшли під парламент. Як передає кореспондент Радіо Свобода, на мітингу присутні активісти з різними вимогами – одні – за відставку Арсена Авакова, а також ті, хто тримає в руках плакати з написами: «Правий сектор», купи собі мізки», «Чиниш насильство – допомагаєш Путіну!».
XS
SM
MD
LG