Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську затримали начальника обласного департаменту охорони здоров’я


У Дніпропетровську затримано начальника департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Борис Філатов.

Більше ніяких подробиць він не повідомив. Раніше Філатов інформував журналістів, що щодо керівника департаменту було ухвалене рішення про звільнення з посади.

Факт затримання начальника департаменту Радіо Свобода підтвердив радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації з питань правоохоронних органів та боротьби з корупцією Віталій Купрій.

За його даними, керівник відомства може бути відповідальною за аферу трирічної давнини з тілами новонароджених дітей у Дніпродзержинську. За даними Купрія, саме вона «призначала на керівні посади злочинців, винних у зникненні тіл дітей, які, за документами, були мертвонароджені або померли на першому тижні життя».

Раніше притягнення до відповідальності керівника обласного управління охорони здоров’я вимагали активісти дніпропетровського Євромайдану. Вони зазначали, що вважають начальника відповідальною за впровадження в регіоні форсованими темпами «медичної реформи», яка викликала чимало нарікань на місцях.
XS
SM
MD
LG