Доступність посилання

ТОП новини

У «Правому секторі» наголошують, що досі не покарано вбивць майданівців


У «Правому секторі» наголошують, що досі не покарано вбивць євромайданівців і вимагають відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це зі сцени на майдані Незалежності заявив член «Правого сектора» Ігор Мазур (Тополя).

«Вже 40 днів, як загинули хлопці, а не заарештований ні один зі снайперів, навіть не звільнений з роботи жоден з тих командирів Міністерства внутрішніх справ, які в той день проводили спецоперацію і 18, і 19, і 20 лютого», – сказав він і нагадав про тих, хто давав накази стріляти в людей на вулиці Грушевського у січні.

Крім того, Тополя нагадав про загибель члена «Правого сектора» Олександра Музичка, який, за його словами, був вбитий спецпідрозділом «Сокіл».

Він зазначив, що за МВС та «Сокіл» відповідає Аваков, який наразі заявляє про експертизи та комісії, які робитимуть висновки щодо загибелі Музичка.

«Поки міністр на своєму місці, який зацікавлений, який особисто звинувачував Сашка (Музичка) і «Правий сектор», поки Євдокимов (перший заступник міністра), який свого часу керував спецпідрозділами різними під час операцій проти Майдану, – не буде неупередженого рішення. Це підтверджується тим, що 40 днів пройшло і ніхто не затриманий з убивць», – сказав Тополя, якого цитує агентство УНІАН.

Він звернувся до учасників Віча на Майдані і запитав, чи ці люди мають піти у відставку. На це його учасники почали ствердно вигукувати «так».

Також Тополя зазначив, що виступає проти пікетування парламенту і такого пікетування не має бути.

Учасники Віча скандували: «Авакова на нари!» та «Відставка».
XS
SM
MD
LG