Доступність посилання

ТОП новини

Донецька міліція за винагороду розшукує вбивцю проукраїнського активіста


Донецька міліція за винагороду розшукує вбивцю проукраїнського активіста
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:31 0:00
Міліція Донеччини оприлюднила фото підозрюваного у вбивстві активіста Дмитра Чернявського під час проукраїнської акції 13 березня і обіцяє сьогодні оголосити винагороду за будь-яку корисну інформацію про розшукувану особу.

Керівник обласної міліції Донецької області Костянтин Пожидаєв повідомив, що у МВС є відеодоказ скоєного злочину, проте оригінал відео, знятого польським журналістом, правоохоронці ще не отримали.

«Ця людина обґрунтовано підозрюється у вбивстві Дмитра Чернявського. Він не затриманий, ми викладемо його фото на сайті МВС, щоб можна було його розшукати, ми просимо допомоги, щоб встановити його особу. У нас є відеозапис, де ця людина, скажімо так, відходить з ножем від Дмитра Чернявського, який упав. Цей запис робив польський журналіст, зараз ми підключили всі міжнародні зв’язки, щоб взяти оригінал цього запису. У нас є шматочок запису і те, що ця людина відходить від Дмитра Чернявського і ховає ніж у рукаві – це факт, це чітко видно», – розповів головний правоохоронець області.

Крім цього, за його словами, усі учасники правопорушень на мітингах, що відбувались впродовж останнього місяця, також зафіксовані на відео, яке робили оперативні групи міліції, дехто з учасників мітингів уже затриманий, наразі з ними проводять слідчі заходи і дають правову оцінку їхнім діям. Зокрема, йдеться про людей, що блокували залізничний вокзал 30 березня.

13 березня в ході бійки під час проведення мирної акції за єдність України, загинув проукраїнський активіст Дмитро Чернявський.
XS
SM
MD
LG