Доступність посилання

ТОП новини

Бойко: судді продовжують отримувати вказівки


Бойко: судді продовжують отримувати вказівки
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:21 0:00
Екс-віце-прем’єр України Юрій Бойко заявляє, що судова система України все ще не є незалежною і справедливою.

Як заявив Бойко в ефірі Радіо Свобода, нещодавно він був на судовому засіданні в справі колишнього керівника «Нафтогазу» Юрія Бакуліна. «Його адвокат Валентина Теличенко сказала, що система до сих пір не змінилася. Судді все ще виконують чужі команди, лише тепер від інших людей», – каже Бойко.

«Суддя отримує чіткі команди, як йому діяти, кого і на скільки саджати. Тобто судова система працює так само, як і працювала раніше», – додав екс-віце-прем’єр.

Бойко вважає, що Бакулін не причетний до злочинних діянь, які йому приписують. «Бакулін нікуди не тікав, оскільки його совість була чиста. Більш того, він був в опозиції до тодішньої влади й мав при ній чотири карні справи, оскільки не погоджувався з позицією Курченка», – заявив колишній урядовець.

Попередній керівник «Нафтогазу України» Євген Бакулін був затриманий за підозрою в розкраданні коштів в особливо великих розмірах.

23 березня суд ухвалив рішення про міру запобіжного заходу, згідно з якою передбачений або арешт, або застава у півтора мільярда гривень.
XS
SM
MD
LG