Доступність посилання

ТОП новини

Активісти Майдану приїхали на лікування в санаторій Дніпропетровщини


©Shutterstock
©Shutterstock
Сьогодні до Дніпропетровська прибули 11 постраждалих активістів Євромайдану з різних міст України, які зазнали фізичного насилля під час масових акцій протесту. Про це повідомили у штабі національного захисту Дніпропетровської області.

У Дніпропетровської області активісти столичного Євромайдану з Одеси, Житомира, Запоріжжя, Кам`янця-Подільського та інших міст України отримали можливість пройти безкоштовну реабілітацію в санаторії «Солоний лиман», що відомий грязевим та водолікуванням.

«Події, що сталися взимку цього року, наклали значний фізичний та психологічний відбиток на учасників Євромайдану. Медична реабілітація, оздоровлення та консультації психологів зараз є необхідними для них», – поінформували в штабі.

Представники штабу національного захисту будуть навідуватися до відпочивальників, допомагатимуть з харчами.

Крім того, Дніпропетровщина вже прийняла на постійне місце проживання близько ста родин переселенців з Криму.

За даними координатора штабу Катерини Чижик, серед нагальних проблем переселенців – розблокування депозитних рахунків, реєстрація тимчасового проживання, перспективи отримання постійного житла та пільгове кредитування, працевлаштування, юридичні консультації щодо збереження майна у Криму тощо.
XS
SM
MD
LG