Доступність посилання

ТОП новини

«Укрзалізниця» від 27 травня зупиняє попередній продаж квитків до Криму


«Укрзалізниця» у зв’язку з самостійним корегуванням розкладу руху поїздів самопроголошеним держпідприємством «Кримська залізниця» в графіку на 2014–2015 роки ухвалила рішення тимчасово зупинити попередній продаж квитків на поїзди у бік Кримського півострова від 27 травня.

Як повідомила прес-служба «Укрзалізниці», продаж квитків не здійснюється як на внутрішньодержавні, так і на міжнародні поїзди, що курсують територією країни.

Як заявили у відомстві, корегування графіка руху пасажирських поїздів на 2014–2015 роки зумовлене неузгодженістю розкладу між Кримом і територією материкової України. Крім того, існує необхідність перегляду графіка руху через значне зниження пасажиропотоку, запровадження додаткових зупинок для контрольних операцій, кажуть в «Укрзалізниці».

Телеграму про відповідне рішення передали в залізничні адміністрації, зокрема на адресу ВАТ «Російські залізниці» і Білоруської залізниці.

Крім цього, з проханням про припинення продажу квитків і корегування графіка руху пасажирських поїздів звернувся до «Укрзалізниці» і керівник самопроголошеного ДП «Кримська залізниця» Андрій Каракулькін.

«Укрзалізниця» обіцяє відновити попередній продаж квитків після узгодження графіка руху поїздів між усіма залізничними адміністраціями.

XS
SM
MD
LG