Доступність посилання

ТОП новини

Київське бюро Радіо Свобода відзначили премією імені Дейвіда Берка


Співробітники Київського бюро Радіо Свобода
Співробітники Київського бюро Радіо Свобода
Рада директорів мовлення США (BBG) нагородила Київське бюро Радіо Свобода премією імені Дейвіда Берка.

У Раді директорів відзначили роботу колективу під час висвітлення громадсько-політичної кризи в Україні наприкінці 2013 і на початку 2014 року, яка виникла внаслідок несподіваної відмови тодішнього президента Віктора Януковича від підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Журналісти Радіо Свобода у прямому ефірі передавали драматичне відео з епіцентру подій, пропонували своїй аудиторії поглиблений аналіз подій, свідчення очевидців, реакції учасників протистояння з різних боків.

«Ці хоробрі чоловіки і жінки являють собою найкраще з міжнародних засобів масової інформації США, – сказав голова BBG Джефф Шелл. – Їх прагнення до досконалості, рішучість і відвага є зразковим прикладом нашої роботи. Наша аудиторія зростає, і це вплив їхньої роботи».

Дейвід Берк був засновником і керівником Ради директорів мовлення США протягом перших трьох років її існування. Премію його імені щороку отримують журналісти американського закордонного мовлення за винятковий професіоналізм, хоробрість і роботу в екстремальних умовах.
XS
SM
MD
LG