Доступність посилання

ТОП новини

«Ініціативна група Донецької республіки» захопила адмінбудівлю СБУ у Слов’янську


«Ініціативна група Донецької республіки» захопила адмінбудівлю СБУ у Слов’янську
«Ініціативна група Донецької республіки» захопила адмінбудівлю СБУ у Слов’янську
«Ініціативна група Донецької республіки» захопила адміністративну будівлю СБУ у Слов’янську Донецької області. Про це повідомляється на сайті Головного управління МВС України у Донецькій області.

Сьогодні о 9:00 у місті Слов`янську було захоплено будівлю міліції. Ця ж ініціативна група озброєних людей захопила в місті Слов`янську адмінбудівлю СБУ.

«На двох мікроавтобусах до міськвідділу під`їхала група невідомих осіб і відкрила безладний вогонь по будівлі і вікнам. Потім, зачепивши гаками, прив`язаними до автобусів, решітки двох вікон міськвідділу, вони їх відірвали і увірвалися до приміщення. Застосувавши сльозогінний газ і димові шашки, нальотчики проникли в чергову частину. Троє співробітників міліції при цьому отримали легке отруєння газами. На даний момент в будівлі міськвідділу знаходиться близько 20 озброєних людей, які представилися ініціативною групою Донецької республіки. Всіх співробітників міліції загарбники з будівлі випустили», − йдеться в повідомленні.

Також в МВС повідомляють, що учасникам мітингу, що проходив у місті (близько 500 людей), ці люди запропонували озброюватися захопленою в міліції зброєю, чим ті зараз і займаються».

Вирішується питання щодо кваліфікації дій нальотчиків. Сьогодні мер цього міста Неля Штепа оголосила в ефірі одного з телеканалів, що місто готується до проведення референдуму.
XS
SM
MD
LG