Доступність посилання

ТОП новини

Штурм яйцями: в Добкіна кидали у Павлограді, Удоду дісталось в Дніпропетровську


Кандидата в президенти Михайла Добкіна під час поїздки на Дніпропетровщину закидали яйцями в Павлограді. Як передає «Hromadske TV», в Добкіна жбурнули яйця, однак вони його не зачепили, дісталося охоронцям політика.

Крім того, голову Дніпропетровської обласної ради, регіонала Євгена Удода закидали яйцями представники правих сил, які пікетували Національний центр аерокосмічної освіти молоді в Дніпропетровську. Там у суботу на засіданні «круглого» столу до Дня космонавтики мав виступати кандидат в президенти Михайло Добкін.

У призначений час кандидат на заході не з'явився, однак біля входу до будівлі центру згуртувались активісти правих сил з синьо-жовтою символікою.

Коли стало відомо, що Добкіна на заході не буде, адже він скоротив програму свого перебування на Дніпропетровщині, активісти закидали яйцями учасників зібрання, які виходили з будівлі, зокрема й голову Дніпропетровської облради Євгена Удода.

Пікетувальники скандували «Ганьба!», «Банду геть!» і звинувачували членів Партії регіонів у розкраданні бюджетних коштів.

Прес-служба Партії регіонів заявила, що приїзд Михайла Добкіна до Дніпропетровська було скасовано через «збройні провокації».
XS
SM
MD
LG