Доступність посилання

ТОП новини

Фракція Партії регіонів проти використання армії на сході України


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов
Фракція Партії регіонів у Верховній Раді виступає проти використання Збройних сил у східних регіонах України для вирішення проблеми захоплення державних будівель озброєними особами, заявляє лідер фракції Олександр Єфремов.

«Ми категорично проти силового сценарію розвитку подій. Тим більше вважаємо неприйнятним використання української армії проти українських громадян», – сказав Єфремов під час засідання погоджувальної ради керівників фракцій і комітетів парламенту.

Зокрема, за його словами, люди на Сході хочуть, щоб російська мова отримала статус другої державної мови, розглянути питання щодо федеративного устрою, а також щодо можливості щодо проведення місцевих референдумів.

Депутат зазначив, що сьогодні має відбутися нарада щодо конституційної реформи і відповідний проект має бути обговорений з громадянами.

Спікер Верховної Ради, в.о. президента України Олександр Турчинов раніше заявив, що Рада національної безпеки і оборони ухвалила рішення залучити до проведення антитерористичної операції на сході України військовослужбовців Збройних сил.
XS
SM
MD
LG