Доступність посилання

ТОП новини

Російські диверсанти захопили українську бронетехніку в Краматорську – Міноборони


На Донеччині російські диверсійно-терористичні групи і місцеві екстремісти захопили кілька зразків бронетехніки Збройних сил України, повідомляє Міноборони на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні, 16 квітня, до міста Краматорськ у Донецькій області увійшли шість одиниць бронетехніки Збройних сил України (БМД), які діяли за планом антитерористичної операції. У центрі міста рух колони заблокували місцеві жителі, серед яких були помічені представники російських диверсійно-терористичних груп. В результаті блокування екстремісти захопили техніку, і колона направилась у бік Слов’янська», – йдеться в повідомленні.

За даними Міноборони, станом на 15:00 16 квітня бронетехніка розташовується неподалік від однієї з адміністративних будівель в центрі Слов’янська. Поблизу неї перебувають озброєні особи у військових одностроях, які не мають відношення до Збройних сил України, заявили у відомстві.

Інформацію щодо місця перебування українських військовослужбовців наразі уточнюють.

Раніше керівник фракції «Батьківщини» Сергій Соболєв з посиланням на виконувача обов’язків міністра оборони заявив, що на українській бронетехніці з російськими прапорами у Краматорську і Слов’янську Донецької області пересувалися замасковані українські військові. За його словами, таким чином вони намагалися проникнути в частини, що контролюють збройні сепаратисти.
XS
SM
MD
LG