Доступність посилання

ТОП новини

Коломойський встановив грошову винагороду за упіймання диверсантів – заступник голови Дніпропетровської ОДА


Ігор Коломойський, голова Дніпропетровської ОДА
Ігор Коломойський, голова Дніпропетровської ОДА
Керівництво Дніпропетровської області на чолі з Ігорем Коломойським встановило винагороду за упіймання російських найманців та здачу зброї. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Борис Філатов на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, Коломойський пропонує від тисячі доларів за здачу зброї, а за передачу владі російських найманців по 10 тисяч доларів.

«За кожного переданого «зеленого чоловічка», він же найманець, що ступив на нашу спільну землю і намагається зіштовхнути нас у братовбивчій війні – винагорода 10 тис доларів США», – сказав Філатов.

«У нас є пропозиція. За кожен повернутий «ствол» – виплачується винагорода: за автомат 1000 доларів США, кулемет – 1500 доларів США, гранатомет – 2000 доларів США», ­– написав заступник голови Дніпропетровської ОДА.

У південно-східних областях України триває антитерористична операція, головні сили правоохоронців кинуті в Краматорськ, Слов'янськ, у Донецьк і Маріуполь, в останньому минулої ночі знешкодили трьох екстремістів, більше 10-ти були поранені і понад 60 затримані.
XS
SM
MD
LG