Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк: Україна має докази, що на сході діють російські диверсанти


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк заявляє, що наявність російських військ у східних областях України визнає весь світ, окрім керівництва Росії.

«Є єдина людина у світі, яка «вірить» у те, що на сході (України – ред.) немає російських військ, прізвище цієї людини – Володимир Володимирович Путін», – сказав Яценюк.

«Вони здійснили військову інтервенцію в Крим. Він також спочатку розповідав, що там не було російських військ, сьогодні він офіційно визнав, що російські війська там все-таки були. Зараз він знову розповідає казку, що це не його диверсанти, яких він туди виставив і які сформували терористичну мережу на території України», – заявив прем’єр-міністр.

Водночас Яценюк заявив, що у влади України є «безперечні докази» наявності російських солдатів на своїй території, і «такі докази вже представлені і будуть представлені учасникам чотиристоронньої зустрічі в Женеві».

Сьогодні в Женеві проходить чотиристороння зустріч дипломатів України, США, Європейського Союзу й Росії з українського питання.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що інформація про російських диверсантів на сході України є нісенітницею.
XS
SM
MD
LG