Доступність посилання

ТОП новини

Проросійські активісти у Харкові проведуть мітинг


Проросійські організації Харкова планують сьогодні провести черговий мітинг на площі «Свободи» і сподіваються, що він буде масштабним. Радіо Свобода вестиме пряму трансляцію з цієї акції.

Євромайданівці ж вирішили відмовитися від масових акцій на період Великодня. Вони пояснюють це небажанням наражати людей на небезпеку, як це сталося минулої неділі, коли під час бійки з людьми з георгіївськими стрічками постраждало п’ятдесят людей з обох боків.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута у своєму зверненні висловив сподівання, що великодні дні «не будуть затьмарені агресією, політичним протистоянням і ворожнечею». Він закликав правоохоронців визначитися, чи працюватимуть вони на боці української держави.

«Хочу звернутися до працівників правоохоронних органів. Ухваліть рішення. Якщо ви не готові виконувати свій обов’язок – ідіть! Тому що ваша бездіяльність занадто дорого обходиться українському народові. В іншому випадку ваші дії будуть розцінені як злочин, що потягне за собою кримінальну відповідальність», – наголосив голова харківської ОДА Ігор Балута.
XS
SM
MD
LG