Доступність посилання

ТОП новини

МВС: інформація російських ЗМІ про перестрілку під Слов’янськом є замовною


МВС не проводило жодної силової операції на Донеччині у ніч на 20 квітня. Про це мовиться на офіційному сайті цього Міністерства. В МВС називають замовною інформацію щодо перестрілки під Слов’янськом, яку розповсюдили деякі російські ЗМІ.

«Не може не насторожувати швидкість, з якою на місці перестрілки (побіля Слов’янська) з’явилися телевізійні групи російських телеканалів, і явно замовний сюжет інформаційних повідомлень у російських ЗМІ. Першоджерелом інформації є ЗМІ, підконтрольні Дмитру Кисельову, оголошеному персоною нон-грата в ЄС, США та Канаді», – повідомляють в українському МВС.

За інформацією МВС, цієї ночі під час перестрілки під Слов’янськом загинуло троє людей і ще троє поранено. Наразі правоохоронці проводять розслідування інциденту.

Сьогодні телеканал «Росія-24» повідомив про напад невідомих на блок-пост у Слов’янську та перестрілку з проросійськими активістами, які прибули туди. Російський телеканал повідомив також про загибель п’ятьох людей. Після цього МЗС Росії заявило про порушення перемир’я в Україні та висловило обурення ситуацією.

Заступник секретаря РНБО України Вікторія Сюмар назвала це російською пропагандою.
XS
SM
MD
LG