Доступність посилання

ТОП новини

Дмитро Ярош: «Я 25 років уникав публічної політики»


Дмитро Ярош
Дмитро Ярош
«Вчитись треба постійно. Я знаю, що ідеальних людей не буває. Але в мене є політична воля, і я вважаю, що команда, яку я привів у політику, здатна зробити зміни в державі». (2 квітня 2014 року)

«Якщо з декларації виключити ті 800 грн, які насправді – стипендія моєї дочки, то за минулий рік офіційного доходу у мене не було. У мене був певний дохід, але не великий. Мені допомагали друзі – середні підприємці зі словами «Дмитро, роби ту справу, яку робиш». (4 квітня 2014 року)

«Я 25 років уникав публічної політики. Для мене це не проблема. Хоча зараз в перспективі ми розглядаємо варіанти, що якщо буде мир, то Правий сектор переросте в політичну організацію». (4 лютого 2014 року)

«Я знаю в ім’я чого я веду боротьбу. Я ж жива людина і маю інстинкт самозбереження. Але хлопці мене охороняють, ходять за мною, бронежилет одягають». (4 лютого 2014 року)

«Ми виступаємо за загальне, але легальне озброєння українського народу» – Ярош

«Ми чітко розділяємо, де є імперська політика Кремля, а де є російський народ зі своїми національними інтересами. Закликаю Америку, Європейський Союз заблокувати економічні відносини з цією країною, відмовитись від російської нафти і гази, заблокувати рахунки країни та її керівників». (8 березня 2014 року)

«В той час, коли зовнішній ворог топче нашу землю, анексує Крим, намагається дестабілізувати ситуацію на Сході і Півдні України, – ми виступаємо за загальне, але легальне озброєння українського народу». (19 березня 2014 року)

«Культура поводження зі зброєю приходить із досвідом». (19 березня 2014 року)

«Ми повернемо Крим. Крим був, є і буде українським, я переконаний. Не знаю, скільки часу на це знадобиться, бо тут важко бути пророком». (19 березня 2014 року)

Ярош: Україна повинна мати позаблоковий статус

«Коли влада не відповідає критеріям влади, коли вона породжує несправедливість, коли вона грабує свій народ, тоді народ має право на повстання». (9 березня 2014 року)

«Я зробив заяву, що готовий взяти відповідальність на себе за всі ті речі, що відбуваються. Це не означає, що я особисто маю якісь президентські амбіції. Просто я бачу, що потрібна повна координація та контроль над ситуацією. Хай визначаються самі між політиками. Якщо хтось з них готовий це зробити, хай робить, ми його щиро підтримаємо. Але я не бачу, щоб хтось цим займався». (4 лютого 2014 року)

«Ми виступали і виступаємо за єдність української церкви і вважаємо, що цей процес повинен має бути послідовним. І знаю, що в Московському патріархаті велика частина священства виступає за єдність української церкви. Будемо підтримувати це всіма способами». (19 березня 2014 року)

«Для нас зараз не йдеться про поїздки в Росії. Дасть бог, переможемо на президентських виборах – будемо пробувати налагодити діалог. Було би бажання у Росії говорити з Україною». (19 березня 2014 року)

«Правий сектор» виступав і виступає за підписання політичної асоціації з Євросоюзом. Але при цьому ми дуже обережно ставимося до членства в ЄС. Тому що насправді той брюссельський бюрократичний монстр, який існує, все робить для того, щоб нівелювати національну ідентичність, традиційну сім'ю, проводиться антихристиянська політика». (10 лютого 2014 року)

«Ми вважаємо, що Україна спочатку має стати потужною державою, суб’єктом, а не об’єктом геополітики. І тільки тоді можна говорити про будь-які інтеграційні речі, про вступ у ЄС тощо». (8 березня 2014 року)

«Ми виступаємо за позаблоковий статус. Ми виступаємо, так само, як шахтарі Донбасу, проти того, щоб у нас в Україні були розташовані бази НАТО. І, відповідно, щоби Україна була членом НАТО». (19 березня 2014 року)

«Ми виступаємо за те, щоби українська мова була єдиною державною. Бо ті русифікаційні процеси, які тривали при СРСР внесли свою лепту в русифікацію України». (8 березня 2014 року)
XS
SM
MD
LG