Доступність посилання

ТОП новини

У Слов'янську знайшли тіло людини, схожої на зниклого депутата з Горлівки


Тіло чоловіка, схожого на викраденого кілька днів тому депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, знайшли у Слов'янську. Про це повідомляє сайт Gorlovka.ua з посиланням на начальника Горлівського головного управління міліції Андрія Крищенка, який зараз перебуває на лікарняному, але координує роботу правоохоронців.

«Сьогодні прийшло орієнтування зі Слов’янська, де був виявлений труп чоловіка, дуже схожого на депутата Горлівської міськради Володимира Рибака, який був викрадений у Горлівці невідомими людьми в масках», – сказав він.

«Тіло було виявлене на березі ріки Сіверський Донець. Зараз будемо проводити слідство, оскільки раніше було зареєстровано кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України «незаконне позбавлення волі або викрадення людини», – розповів Крищенко.

Раныше до правоохоронців звернувся місцевий житель із заявою про те, що 17 квітня 2014 року близько 18.00 невідомі особи викрали депутата Горлівської міської ради Володимира Рибака. Перед викраденням Рибак намагався пройти в міськвиконком, щоб зняти прапор так званої «Донецької народної республіки», але на вході в будівлю через це у нього виник конфлікт із представниками самооборони.
XS
SM
MD
LG